Heijmans ccs
Schade aan je camper of caravan?

Schade aan je camper of caravan?

Schadeherstel

Niets zo vervelend als een schade aan je kampeermiddel. Of je nu zelf een paaltje over het hoofd heb gezien, de weersinvloeden je niet gunstig geweest zijn of dat iemand anders tegen je caravan of camper is gereden: balen is het altijd. Gelukkig hebben we voldoende technieken in huis om de schade onzichtbaar te herstellen. Zo kunnen we met Profile Repair de bobbeltjeswand van je caravan herstellen en bij hagelschade leggen we een nieuw hagelvrij dak op de caravan of camper, zodat dit je maar eenmalig kan overkomen.

Als Omnia hersteller, zijn we aangesloten bij veel verzekeringsmaatschappijen, zodat je bij ons altijd gunstig uitbent.

Schade net voor vertrek? Bel ons en wellicht dat met een noodreparatie je vakantie onbezorgd door kan gaan.

Onderhoud

Een vakantie is ontspanning. Dat is tenminste de bedoeling. Zorg ervoor dat de weg er naartoe en er vandaan ook ontspannen is! Door tijdig onderhoud blijft je caravan in topconditie, zodat je ook onbezorgd onderweg kunt zijn. Met name bij de Bovag onderhoudsbeurt, wordt de caravan optimaal onderhouden. Het kampeermiddel gaat de brug op, zodat de diverse smeerpunten van nieuw smeermiddel worden voorzien. Zelfs de wielen gaan eraf zodat de remmen uitvoerig geïnspecteerd worden. Daarnaast wordt ook de verlichting en opbouw geïnspecteerd. Zo wordt een gasdruktest gedaan en een globale vochtmeting.

Laat niets aan het toeval over en maak snel een afspraak!

Accessoires

Gemak dient de mens! Daarom kunnen wij jouw caravan of camper van een verscheidenheid aan accessoires voorzien. Wat te denken van een mover. Je vakantie begint dan niet met duwen en trekken, maar vanuit de luie stoel zet u de caravan op z’n plek!

Maar ook andere handigheidjes kunnen we leveren, zoals:

  • schotels
  • zonnepanelen
  • luifels
  • anti-inbraaksloten
  • fietsendragers
  • enz.